Τιμές, ανανεώσεις κι ανταμοιβή πιστών πελατών

Στην αρχή του επόμενου μήνα η τιμή του Βασικού πλάνου θα αυξηθεί από τα  7 στα 9 Ευρώ το μήνα, κι από 70 στα 90 Ευρώ το χρόνο.  Η νέα τιμολογιακή πολιτική ήταν η εξαρχής επιθυμητή πολιτική αλλά  κρατήσαμε τις τιμές χαμηλότερα,  για δυό λόγους:

  1. Θέλαμε πρώτα να έχει ολοκληρωθεί η λειτουργικότητα των Εξτρα υπηρεσιών.
  2. Για να εισάγουμε τους πελάτες μας ομαλά στα συνδρομητικά πλάνα. Ξεκινήσαμε τα διάφορα συνδρομητικά πλάνα πέρσι το Σεπτέμβριο, κι ένα χρόνο μετά, είμαστε πλέον βέβαιοι ότι έγιναν θετικά αποδεκτά κι ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Τι σημαίνει αυτή η αλλαγή για σας

  • Αν είστε εγγεγραμμένος σε οποιοδήποτε πλάνο που πληρώνεται είτε με πιστωτική είτε με PayPal,  θα γνωρίζετε ότι οι ανανεώσεις είναι αυτόματες. Αν δεν διακόψετε την ακολουθία των ανανεώσεων, η τιμολογιακή πολιτική θα μείνει για σας απαράλλαχτη. Οι νέες τιμές δεν θα σας επηρεάζουν.  Αυτός είναι ο τρόπος μας να επιβραβεύουμε τους πιστούς μας πελάτες κι αυτούς που μένουν για καιρό μαζί μας. Αυτόματη ανανέωση σημαίνει χαμηλότερα διαχειριστικά κόστη, πράγμα που μεταφράζεται σε χαμηλότερες τιμές για σας.
  • Ο γενικός κανόνας είναι τα  ετήσια πλάνα να είναι ίσα με 10 φορές τα αντίστοιχα μηνιαία. Πράγμα που σημαίνει ότι αν είστε σε κάποιο μηνιαίο πλάνο, και χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας όλο το χρόνο,  θα ήταν καλό να σκεφτείτε να αλλάξετε σε ετήσιο πλάνο για  μεγαλύτερη οικονομία.
  • Αν είστε πελάτης με  Βασικό  πλάνο, που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας μόνο μερικούς μήνες το χρόνο, σκεφτείτε να αλλάξετε σε ετήσιο πλάνο στο τρέχον επίπεδο τιμών (πριν την αλλαγή του Οκτώβρη) , γιατί μπορεί να είναι φθηνότερο. Για παράδειγμα, η αξία του ετήσιου πλάνου τώρα, ισοδυναμεί με οκτώ μήνες με τη νέα μηνιαία τιμολόγηση .
  • Οι πελάτες που πληρώνουν μέσω Τραπέζης θα πρέπει να είναι προσεκτικοί οι πληρωμές να γίνονται έγκαιρα για να μην ακυρωθεί η συνδρομή τους (ακυρώνονται αυτόματα μετά από 3 μέρες από την ημερομηνία ανανέωσης)  γιατί δεν υπάρχει αυτόματη ανανέωση στην περίπτωση τους κι έτσι μπορούν να χάσουν το προνόμιο της χαμηλής τιμολόγησης.

Αν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια θα χαρούμε να τα ακούσουμε.

be the first to comment

Comments are closed