Εξτρα υπηρεσίες για τις web εφαρμογές

Τις τελευταίες δυο μέρες θέσαμε σταδιακά σε λειτουργία στις web εφαρμογές μια σειρά από νέες λειτουργίες που έχουν σχέση με τις Εξτρα υπηρεσίες. Οι έξτρα υπηρεσίες ήταν διαθέσιμες στις εφαρμογές των κινητών για πολύ καιρό τώρα.

Οι προσθήκες αυτές αναμένονταν εδώ και καιρό κι είμαστε ευτυχείς που επιτέλους τις δημοσιεύουμε.

Εν συντομία, οι αλλαγές αυτές είναι:

  1. Εξτρα υπηρεσίες στην φόρμα κράτησης της web εφαρμογής.
  2. Εξτρα υπηρεσίες στη μηχανή κρατήσεων.
  3. Εξτρα υπηρεσίες στον  δημιουργό ιστοσελίδων.

Εξτρα υπηρεσίες στην φόρμα κράτησης

 

Screenshot 2016-09-17 06.35.39

Αν δεν θυμάστε τι αφορούν οι έξτρα υπηρεσίες διαβάστε το άρθρο με την αρχική ανακοίνωση. Οι έξτρα υπηρεσίες στην φόρμα κράτησης της web εφαρμογής είναι λίγο πιο λεπτομερείς στην εμφάνιση καθώς δεν περιορίζονται από την έκταση της φόρμας όπως στα κινητά. Με την προϋπόθεση ότι έχετε ορίσει ήδη έξτρα υπηρεσίες,  μπορείτε να τις προσθέσετε σε μια κράτηση επιλέγοντας πρώτα την καρτέλλα των Εξτρα και μετά κάνοντας κλικ στο κουμπί  “Select Paid Services” . Θα δείτε κάτι σαν το ακόλουθο:

 

Available extras to add

 

Με κλικ σε μια γραμμή προσθέτετε την αντίστοιχη υπηρεσία στην κράτηση.

 

Screenshot 2016-09-17 06.38.21

 

Η προσθήκη της νέας υπηρεσίας, αυξάνει το σύνολο της αξίας της κράτησης αντίστοιχα.

 

 

Εξτρα υπηρεσίες στη μηχανή κρατήσεων

Οι έξτρα υπηρεσίες που ορίζετε, γίνονται άμεσα διαθέσιμες στην μηχανή κρατήσεων και τ’ αποτελέσματα μιας αναζήτησης θα φαίνονται κάπως έτσι.

 

Screenshot 2016-09-17 06.55.06

 

Πατώντας το κουμπί για προσθήκη έξτρα υπηρεσιών εμφανίζεται μια οθόνη σαν την παρακάτω από όπου ο πελάτης επιλέγει ότι επιθυμεί.

 

Available Extras

 

 

Οι επιλεγμένες υπηρεσίες φαίνονται περιληπτικά στο κάτω μέρος της του πλαισίου με τις πληροφορίες του δωματίου, η δε τιμή μεταβάλεται αναλόγως. Κατόπιν ο πελάτης μπορεί να κλείσει το δωμάτιο.

Screenshot 2016-09-17 06.55.44

 

 

Εξτρα υπηρεσίες στον  δημιουργό ιστοσελίδων.

 

Στις ιστοσελίδες που παράγονται από τον δημιουργό ιστοσελίδων, οι έξτρα υπηρεσίες εμφανίζονται και λειτουργούν με πανομοιότυπο τρόπο όπως στην μηχανή κρατήσεων.

 

Extras in wbuilder

 

Για την αποδοτικότερη λειτουργία των Εξτρα, θα παρακολουθούμε στενά την λειτουργία τους στους πελάτες, για να μπορέσουμε να κάνουμε τις τυχόν αλλαγές στην εμφάνιση και λειτουργία που θα μεγιστοποιεί τις μετατροπές δυνητικών πελατών σε πραγματικούς πελάτες.

be the first to comment

Comments are closed