Έξτρα υπηρεσίες στις κρατήσεις

Η προσθήκη έξτρα υπηρεσιών στις κρατήσεις ήταν κάτι πολύ κοντά στην κορυφή της λίστας των επιθυμητών λειτουργιών που μας είχατε ζητήσει. Σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσω ότι είναι πλέον πραγματικότητα. Προσθέσαμε τη λειτουργία των  “Εξτρα” στις εφαρμογές μας κι αρχίσαμε να τις δημοσιεύουμε σταδιακά ξεκινώντας από την εφαρμογή για τον Android.

H version 1.4.002 που βρίσκεται ήδη στο Play Store διαθέτει αυτή την επιπλέον λειτουργικότητα. Η εφαρμογή για το iOS θα είναι επίσης διαθέσιμη σε μερικές μέρες (περιμένουμε την έγκριση της Apple για δημοσίευση της εφαρμογής).

Για τη web εφαρμογή θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος: αυτή τη στιγμή ανακατασκευάζουμε το ημερολόγιο και τη φόρμα κρατήσεων της οποίας τα έξτρα είναι μέρος. Πιστεύουμε να είναι έτοιμη προς το τέλος του μήνα.

Τέλος, μέσα στο Νοέμβριο θα ακολουθήσουν η μηχανή κρατήσεων κι ο website builder.

Αλλά πως δουλεύουν τα έξτρα;

Πρώτα πρέπει κανείς να τα ορίσει. Και για να τα ορίσει πρέπει να επιλέξει ένα κανόνα χρέωσης. Έχουμε εφοδιάσει την εφαρμογή με τέσσερεις:

  1. Χρέωση άπαξ
  2. Χρεώση ανά άτομο
  3. Χρεώση ανά μέρα
  4. Χρεώση ανά άτομο κι ανά μέρα

Μ’ αυτούς τους κανόνες μπορείτε να ορίσετε μια πλειάδα έξτρα υπηρεσιών, όπως παραλαβή από αεροδρόμιο, γεύματα, ιντερνετ με χρέωση, καθαρισμό κτλ

Αφού ορίσετε τα έξτρα, μπορείτε μετά να τα προσθέτετε στις κρατήσεις. Η φόρμα της κράτησης έχει δύο tab πλέον: ένα με τις πληροφορίες που σας είναι οικείες κι ένα για τα έξτρα.

Έξτρα στην κράτηση

Προφανώς, όταν προσθέτετε έξτρα, το σύνολο των κρατήσεων αλλάζει. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα από ένα έξτρα ανά κράτηση, όταν τη δημιουργείτε ή και αργότερα.

Η λειτουργικότητα των έξτρα είναι διαθέσιμη σ’ όλα τα πλάνα συνδρομών με πληρωμή.

1 comment

Comments are closed

  • Φούφας Μπάμπης

    21/10/2015, 19:09

    Θέλω να κάνω ένα σχόλιο άσχετα με την νέα δυνατότητα της εφαρμογής
    Κάθε φορά που πατάω κάποια ημερομηνία για να περάσω κάποια κράτηση η εφαρμογή περνάει μια ημέρα πιο κάτω..δηλαδή εάν πατήσω 20/11 αυτό ανοίγει την 21/111
    Μπορώ να κάνω κάτι;