Web Bookings: μια μηχανή κρατήσεων για μικρά καταλύματα

Σήμερα βγάλαμε στον θέσαμε σε λειτουργία το δεύτερο μεγάλο μας προϊόν, την μηχανή κρατήσεων για ιστοστελίδες καταλυμάτων ονόματι Web Bookings.

Για μήνες τώρα δημιουργούσαμε την μηχανή Web Bookings, βασιζόμενοι στα σχόλια από την κοινότητα των χρηστών μας. Σχεδιάσαμε το Web Bookings απλό και κομψό όπως την δωρεάν εφαρμογή μας, Discoveroom Reservations . Είναι εύχρηστο τόσο για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων, όσο και για τους επισκέπτες των ιστοσελίδων τους.

web bookings

Πολλά μικρά καταλύματα δεν έχουν λειτουργική ιστοσελίδα ή δεν διαθέτουν καν ιστοσελίδα. Γι αυτό το λόγο  η μηχανή κρατήσεων περιλαμβάνει πλήρη παρουσίαση του καταλύματος και των δωματίων του με την αντίστοιχη εικαστική ταυτότητα. Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες, να εισάγετε περιγραφές και λίστα παροχών και για το κατάλυμα γενικά και ειδικά για κάθε τύπο δωματίου.

web bookings - lodging page

Μπορείτε να προσαρμόσετε την μηχανή κρατήσεων στις προδιαγραφές σας:

  • Ώρες άφιξης και αναχώρησης.
  • Πολιτική κρατήσεων που προσαρμόζεται από τον χρήστη (κράτηση χωρίς / με προκαταβολή ή με πλήρη εξόφληση.
  • Πολιτική ακύρωσης (το ποσό που θα παρακρατηθεί εξαρτάται από τις ημέρες που προηγούνται της ημερομηνία άφιξης).
  • Κανονισμοί για κατοικίδια και παιδικά κρεβάτια.

web bookings - σελίδα παρουσίασης διαθεσιμότητας

Προς το παρόν υποστηρίζουμε τέσσερις γλώσσες διάδρασης (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά). Στο προσεχές μέλλον, σχεδιάζουμε να προσθέσουμε περισσότερες ξεκινώντας με τα ισπανικά και τα γαλλικά.

Η μηχανή κρατήσεων δέχεται πληρωμές Paypal και όλες τις πιστωτικές κάρτες (μέσω Paypal). Σχεδιάζουμε να προσθέσουμε κι άλλες μεθόδους πληρωμής σύντομα, καθώς και περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης.

Η εφαρμογή διαχείρισης (admin app)

Όλες οι ρυθμίσεις και επιλογές διαμόρφωσης για τη μηχανή κρατήσεων Web Bookings γίνονται μέσω της νέας εφαρμογής Discoveroom Reservations (εν συντομία admin app), την οποία επίσης θέσαμε σε λειτουργία σήμερα.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αυτή μπορείτε, αν αυτό είναι επιθυμητό,  να ρυθμίσετε περαιτέρω τις τιμές των δωματίων, καθώς υποστηρίζει διαφορετικές εβδομαδιαίες και μηνιαίες τιμές ή τιμές και ανά κανάλι κράτησης.

Η εφαρμογή διαχείρισης (admin app) είναι το θεμέλιο όλων των μελλοντικών προϊόντων μας για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων και θα δουλεύει παράλληλα με τις εφαρμογές μας για κινητά. Ο,τιδήποτε είναι δύσκολο να ρυθμιστεί ή να λειτουργήσει από μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου, θα είναι προσβάσιμο μόνο από την διαχειριστική εφαρμογή (admin app). Σκεφτείτε την σαν το κανονικό σας γραφείο, ενώ οι εφαρμογές των κινητών θα είναι το γραφείο σας εν κινήσει.

Η εφαρμογή Web Bookings γίνεται διαθέσιμη στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων μέσω του συνδρομητικού προγράμματος  “Plus”. Η συνδρομή αυτή ενεργοποιεί τα σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης (admin app) χαρακτηριστικά, καθώς επίσης και τις αναφορές κρατήσεων, τις λίστες πελατών και τα αρχεία.

Δοκιμάστε το Web Bookings τώρα για να σχηματίσετε ιδίαν άποψη.

be the first to comment

Comments are closed