Σημαντική ανακοίνωση: περιορισμός του δωρεάν πλάνου

Τον Μάρτιο του 2014 ξεκινήσαμε να προσφέρουμε το Discoveroom Reservations δωρεάν. Παρόλο που ήταν μια καινοτόμος εφαρμογή και το πρώτο Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων πραγματικά φτιαγμένο για κινητά στη βιομηχανία της φιλοξενίας, ξέραμε εξαρχής ότι είχε περιορισμούς. Έλειπαν σημαντικά στοιχεία λειτουργικότητας που παρέχουν τα μεγαλύτερα αντίστοιχα συστήματα. Όμως αυτό ήταν από πρόθεση. Σχεδιάζαμε να προσφέρουμε τις επιπλέον λειτουργικότητες με συνδρομητικές υπηρεσίες και να εξασφαλίζουμε τα προς το ζειν από αυτές.
Περνώντας οι μήνες διαπιστώσαμε ότι η εφαρμογή μας αγαπήθηκε από πολύ κόσμο , που έδειχνε ευχαριστημένος να συνεχίσει να την χρησιμοποιεί. Έτσι, νέοι χρήστες άρχισαν να γράφονται κατά εκατοντάδες και μετά κατά χιλιάδες. Και τώρα βρισκόμαστε στην ιδιόμορφη θέση να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη δωρεάν εφαρμογή που όμως στηρίζεται σε μια απαιτητική υποδομή που στέλνει τους λογαριασμούς των σέρβερ μας στα ύψη. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι βιώσιμο.

Έτσι λοιπόν, παρά την επιθυμία μας για το αντίθετο, χρειάζεται να περάσουμε ένα μέρος αυτού του κόστους στους χρήστες μας, ειδικά σε όσους κάνουν την πιο εντατική χρήση της. Αλλά επειδή δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε το δωρεάν πλάνο εντελώς, αποφασίσαμε απλά να το περιορίσουμε, επιτρέποντας μόνο ένα συγκεκριμένο αριθμό κρατήσεων να εισάγονται στο σύστημά μας κάτω από το Δωρεάν πλάνο.

Από τις 21 Σεπτεμβρίου, θα επιτρέπουμε να εισάγονται μόνο 6 κρατήσεις ανά ημερολογιακό μήνα στο σύστημά μας. Αυτό σημαίνει 72 κρατήσεις το χρόνο, αριθμός που τα στατιστικά μας δείχνουν ότι είναι επαρκής για πολλά μικρά καταλύματα.
Το όριο αυτό θα εφαρμοστεί και για τον Σεπτέμβριο οπότε, εάν έχετε ήδη φτάσει το όριο ως τότε, θα πρέπει είτε να αναβαθμιστείτε σε άλλο πλάνο είτε να περιμένετε για τον επόμενο ημερολογιακό μήνα.

Εάν είστε στο Δωρεάν Πλάνο και βρίσκετε το όριο κρατήσεων περιοριστικό, θα πρέπει να αναβαθμιστείτε στο Πλάνο Basic, που δεν έχει περιορισμό στον αριθμό  κρατήσεων και συμπεριλαμβάνει ανώτερη λειτουργικότητα.
Το πλάνο Basic είναι εξαιρετικά φθηνό, μόλις στα 5 ευρώ το μήνα. Η χρέωση είναι μικρή, ικανή όμως να πληρώνει για τις υποδομές που  απαιτούν οι εφαρμογές μας για να λειτουργούν.
Εάν εκτιμάτε τις εφαρμογές μας, βοηθείστε μας να συνεχίσουμε να σας τις παρέχουμε.

Αναβάθμιση τώρα

be the first to comment

Comments are closed