Αναζήτηση με βάση τον αριθμό των ατόμων

NewBESearch_gr

Την περασμένη βδομάδα δημοσιεύσαμε μια καινούγια λειτουργία του Web Bookings, της μηχανής κρατήσεων μας: την αναζήτηση με βάση τον αριθμό των ατόμων.
Η λειτουργία αυτή είναι κάτι πολύ κοινό αλλά δεν την είχαμε περιλάβει αρχικά με το σκεπτικό ότι, για τα μικρά καταλύματα, δεν είναι κακό να βλέπουν οι επισκέπτες όλα τα διαθέσιμα προσφερόμενα δωμάτια όταν επιχειρούν μια αναζήτηση διαθεσιμότητας.
Όμως με την έλευση των πλάνων τιμών, και τον τιμολογιακό κανόνα  “Τιμή ανά επιπλέον άτομο” , η αναζήτηση με βάση τον αριθμό των ατόμων μπορει να έχει επίπτωση στην τελική τιμή ενός δωματίου.
Έτσι, πλέον, όταν κάποιος επιχειρεί αναζήτηση χωρίς να καθορίσει αριθμό ατόμων, θα δει τα ίδια αποτελέσματα που έβλεπε και πριν, πράγμα που σημαίνει ότι τα δωμάτια θα εμφανίζονται στο μέγιστο της δυναμικότητας τους.
Αν όμως προσδιορίσει τον αριθμό των ατόμων, τότε το σύστημα θα επιστρέψει μόνο τα δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν τουλάχιστον τόσους επισκέπτες το καθένα. Αλλά η τιμή του δωματίου θα έχει λάβει υπόψιν τυχόντα κανόνα  “Τιμής ανά επιπλέον άτομο” κι η τιμή μπορεί να διαφέρει..

Το Webbookings  είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές πλην του δωρεάν και του Βασικού πλάνου.

Ευελπιστούμε ότι η νέα λειτουργία θα βοηθήσει στην αύξηση των κρατήσεων.

be the first to comment

Comments are closed