Reservations: Το τέλος των δοκιμών κι η αρχή της μακριάς πορείας


Μετά από αρκετούς μήνες, πάμπολλες καθυστερήσεις κι αρκετές αναποδιές φτάσαμε αισίως στην παραμονή της δημοσίευσης της πρώτης εφαρμογής μας στo play store και στο app store.

Η εφαρμογή αυτή είναι το  Discoveroom Reservations, μια εύκολη στη χρήση, φιλική αλλά και ολοκληρωμένη λύση για την διαχείριση των κρατήσεων ενός μικρού καταλύματος από κινητό τηλέφωνο.

Το κύριο πλεονέκτημα του Reservations έναντι των (λίγων) άλλων λύσεων που υπάρχουν στην αγορά είναι ότι απελευθερώνει τον ιδιοκτήτη του καταλύματος από το γραφείο: του επιτρέπει να κάνει όλες τις εργασίες από το κινητό, όντας μακρυά από το κατάλυμα, να βλέπει οικονομικά στοιχεία των κρατήσεων, διαθεσιμότητες, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους πελάτες ή να τους στέλνει ηλεκτρ. ταχυδρομείο κι άλλα πολλά.
Συγχρόνως του επιτρέπει να μπορεί να συνδιαχειρίζεται και να μοιράζεται  αυτή την πληροφορία με συνεργάτες του, καθώς η εφαρμογή μπορεί να τρέχει σε περισσότερα από ένα κινητά και να χρησιμοποιείται από περισσότερους από έναν χρήστες, με τον ίδιο λογαριασμό και για το ίδιο κατάλυμα.

Τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής επιλέχθηκαν έτσι ώστε να κρατηθεί η λεπτή ισορροπία απλότητας, ευχρηστίας και πληρότητας. Η επιλογή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους που την δοκίμασαν και μας είπαν τη γνώμη τους όταν ακόμα ήταν ημιδιαμορφωμένη.

Σ΄αυτούς τους ανθρώπους είναι αφιερωμένη η παρούσα ανάρτηση και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε εδώ.

Οι φίλοι αυτοί testers είναι δύο κατηγοριών:

  • Επαγγελματίες της βιομηχανίας της φιλοξενίας (hospitality industry professionals).
  • Επιχειρηματίες ή τεχνικοί από τον χώρο των startups και της πληροφορικής γενικότερα.

Και στις δύο ομάδες οφείλουμε ένα μεγάλο μεγάλο κι ειλικρινές ευχαριστώ.

Δεν θα ήταν όμως αρκετή μια απλή γενικόλογη ευχαριστία. Θέλουμε να τους ευχαριστησουμε και να τους αναφέρουμε έναν ένα προσωπικά.

Οι άνθρωποι από το χώρο της φιλοξενίας που μας βοήθησαν είναι οι:

Κι οι φίλοι από άλλα startup ή τον γενικότερο χώρο του internet και της τεχνολογίας είναι οι:

be the first to comment

Comments are closed