Νέα συνεργασία: Syncbnb channel manager

Είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώσαμε τη διασύνδεση με το  Syncbnb, τον ελληνικό Channel Manager που ειδικεύεται στα Vacation Rentals.

Το Syncbnb υποστηρίζει αμφίδρομη, σχεδόν πραγματικού χρόνου διασύνδεση με περισσότερα από 200 κανάλια κι είναι ο μόνος channel manager παγκοσμίως που προσφέρει την εγγύηση μηδενικών διπλοκρατήσεων (Zero Double Booking Guarantee).

SyncBnb

 

Υποστηριζόμενες λειτουργίες

Τα Vacation Rentals έχουν διαφορετικές και μερικές φορές, απλούστερες, ανάγκες από τα ενοικιαζόμενα και τα ξενοδοχεία. Και το Syncbnb είναι καλά τοποθετημένο να τις εξυπηρετήσει.

Τα rentals  από το Syncbnb αντιστοιχίζονται με τα δωμάτια στο Discoveroom.

Λόγω της φύσης των VR’s, η μετακίνηση των πελατών από ένα σε άλλο δεν είναι προαπαιτούμενο για ένα PMS, γι αυτό για τις  κρατήσεις που προέρχονται από το Syncbnb, η λειτουργία αλλαγής δωματίου στο Discoveroom είναι απενεργοποιημένη. Όμως για τις κρατήσεις που εισάγονται καταρχήν στο Discoveroom εξακολουθεί να είναι δυνατή.

Η αρχική ρύθμιση μιας σύνδεσης με το Syncbnb, προς το παρόν,  απαιτεί μια εφάπαξ προσπάθεια από τη δική μας μεριά για την μαζική εισαγωγή όλων των υπαρχουσών κρατήσεων. Η λειτουργία θ’ αυτοματοποιηθεί στο μέλλον.

Οι κρατήσεις που εισάγονται χειροκίνητα ή από άλλο σύστημα στο Discoveroom, μεταφέρονται άμεσα στο Syncbnb. 

Οι κρατήσεις πουεισάγονται χειροκίνητα ή από άλλο σύστημα στο Syncbnb, μεταφέρονται εντός 5 λεπτών στο Discoveroom.

 

Προαπαιτούμενα

Για τη διασύνδεση με το Syncbnb απαιτείται ενεργή συνδρομή “Plus από τη μεριά του Discoveroom side κι οποιαδήποτε ενεργή συνδρομή στο Syncbnb.

 

Προσφορά γνωριμίας

Μέχρι το τέλος του 2020, υπάρχει μια ενεργή προσφορά για τους υπάρχοντες πελάτες του  Syncbnb: Με τη χρήση των ακόλουθων κουπονιών

SyncBnb2020Μ

SyncBnb2020Υ

μπορείτε  ν’ αποκτήσετε τo συνδρομητικό πλάνο Plus  (μηνιαίο ή ετήσιο αντίστοιχα) με  50% έκπτωση για τον πρώτο χρόνο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι ήδη πελάτες του  Discoveroom, ή  ότι δεν έχουν ποτέ χρησιμοποιήσει συνδρομητικό πλάνο άλλο από το Basic.

Επιπλέον, για τους πελάτες του Discoveroom που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το Syncbnb υπάρχει το κουπόνι

DISCOVEROOM50

με το οποίο μπορούν ν’ αποκτήσουν συνδρομή  Syncbnb  με  50% έκπτωση για τους πρώτους 3 μήνες.

be the first to comment

Comments are closed