Τσεκιν με eRegistration

Σαν απάντηση στις προκλήσεις της κρίσης του  COVID-19 αλλά κι επειδή έτσι βλέπουμε να διαμορφώνονται τα πράγματα στο εγγύς μέλλον, προσθέσαμε μια νέα λειτουργία: eRegistation για τους φιλοξενούμενους σας.

Με το  eRegistration, ελαχιστοποιείται η φυσική επαφή και, συνεπώς, αυξάνεται η ασφάλεια τόσο για σας όσο και για τον πελάτη σας.

Επιπλέον, μέρος της εργασίας που διενεργείτο από το προσωπικό του καταλύματος, τώρα διενεργείται από τους ίδιους τους επισκέπτες.

Πως δουλεύει

Για να μπει το eRegistration σ’ εφαρμογή, πρέπει ν’ ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Δημιουργήστε ένα  πρότυπο email  με τη νέα ετικέτα #LinkToRegistration#. Η ετικέτα αυτή θα δημιουργήσει ένα μοναδικό σύνδεσμο για τον επισκέπτη, που οδηγεί σε μια φόρμα απ΄ όπου μπορεί να ενημερώσει τα στοιχεία του. Επιπλέον, στην ίδια φόρμα, μπορεί να δώσει τη συναίνεση του για λήψη προσφορών ή newsletter από το κατάλυμα.

 

2. Μέσα από την κράτηση, στείλτε email στον πελάτη χρησιμοποιόντας το πρότυπο που δημιουργήθηκε στο προηγούμενο βήμα.

 

3. Ο πελάτης ανοίγει το μήνυμα, ακολουθεί τον μοναδικό σύνδεσμο κι επισκέπτεται τη φόρμα όπου μπορεί να ενημερώσει τα στοιχεία του. Μπορεί να το κάνει όσες φορές επιθυμεί μέχρι την ημερομηνία του τσεκίν και με την προϋπόθεση ότι η εγγραφή δεν έχει ακόμα εγκριθεί από το κατάλυμα (δείτε παρακάτω).

Βεβαιωθείτε ότι έχετε  ανεβάσει μια εικόνα με το λογότυπο σας στο Discoveroom, διαφορετικά ο πελάτης θα δει το λογότυπο του discoveroom στη φόρμα εγγραφής.

 

4. Το προσωπικό του καταλύματος βλέπει τα στοιχεία εγγραφής κι αν όλα είναι σωστά, μπορεί να εγκρίνει την εγγραφή.

Πατώντας πάνω στο όνομα του πελάτη εμφανίζονται τα στοιχεία του πελάτη.

Αν είναι σωστά, πατώντας στο σχετικό κουτάκι, εγκρίνεται η εγγραφή

Η ενέργεια δεν είναι ισοδύναμη με το τσεκίν, καθώς η ενημέρωση των στοιχείων είναι μόνο μέρος του τσεκίν. Επιπλέον, το πραγματικό τσεκίν μπορεί να είναι προγραμματισμένο για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αν θέλετε ν’ αλλάξετε κάτι, η να ολοκληρώστε το τσεκίν του πελάτη, υπάρχει πρόσβαση στην κράτηση απευθείας από τη λίστα των  eRegistrations και δεν χρειάζεται να πάτε στο ημερολόγιο.

 

5. Όταν ένα eRegistration εγκριθεί, η φόρμα εγγραφής παύει να εμφανίζεται στον πελάτη.

Επιπλέον, αν ο πελάτης δεν διενεργήσει eRegistration, αλλά ακολουθήσει την παραδοσιακή διαδικασία, επίσης μετά το τσεκίν, η φόρμα παύει να εμφανίζεται.

Τέλος, υπάρχει πλέον στο ημερολόγιο μια οπτική σήμανση για τις κρατήσεις που εκκρεμεί έγκριση eRegistration. Αν η λειτουργία eRegistration δεν ενεργοποιηθεί (στέλνοντας email στον πελάτη με το σχετικό σύνδεσμο), ή αν δεν υπάρχουν εκκρεμή eRegistrations,  η σήμανση δεν θα περιλαμβάνει αριθμό. Αλλιώς θα δείχνει τον αριθμό όλων των εκκρεμών eRegistrations.

 

 

H ανάπτυξη του eRegistration έγινε με διαδικασία επείγοντος. Σκοπεύουμε να βελτιώσουμε τη λειτουργία με βάση κάποιες επιπλέον ιδέες που ήδη έχουμε, αλλά και με βάση τη δική σας συνδρομή. Νομίζουμε, παρόλαυτα, ότι κι ως έχει, θα βρείτε το eRegistrations πολύ χρήσιμολ.

be the first to comment

Comments are closed