Discoveroom Reservations: Διαθέσιμο για κινητά Android

ad1googleplay768

 

Παρότι το Discoveroom Reservations, η εφαρμογή για τους διαχειριστές μικρών καταλυμάτων έχει ανέβει στο playstore εδώ και δέκα μέρες, δεν είχαμε κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Περιμέναμε αφενός μεν να διορθώσουμε τα όποια προβλήματα παιδικής ηλικίας τυχόν εμφανίζονταν, αφετέρου ανοίγαμε διαδοχικά τη διαθεσιμότητα σε περισσότερες εκδόσεις του λειτουργικού Android και συνεπώς σε περισσότερους χρήστες τέτοιων τηλεφώνων.

Τώρα πλεόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κινητά με λειτουργικό Android 4.0 και πάνω και συνεπώς, σύμφωνα με τη Google, σε πάνω από 80% των χρηστών Andoid τηλεφώνων για την κατηγορία της.

Screenshot 2014-03-28 14.21.29

Τι είναι όμως το Discoveroom Reservations; Ότι λέει κι η περιγραφή στο playstore:

Ένα εύκολο στη χρήση αλλά πλήρες εργαλείο για τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών καταλυμάτων (Ξενώνες, Ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, Πανσιόν κτλ).
Επιτρέπει ρύθμιση του καταλύματος έτσι ώστε ν’ αντικατοπτρίζει

τα δικά σας δεδομένα, εισαγωγή μη επιβεβαιωμένων κι επιβεβαιωμένων κρατήσεων με λεπτομέρειες πελάτη, διαχείριση τσεκ-ιν, τσεκ-ουτ, παρακολούθηση αναμενόμενων προκαταβολών κ.α.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια στο νέφος έτσι ώστε να μην χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για την διαχείριση τους.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας από πολλαπλές συσκευές και να δώσετε πρόσβαση στους συνεργάτες ή υπαλλήλους σας, με τον ίδιο λογαριασμό.

Η εφαρμογή απαιτεί πολύ μικρό εύρος ζώνης έτσι ώστε να λειτουργεί ακόμα κι υπό δυσμενείς συνθήκες δικτύου.

Και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πάντα.

Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις ακούμε συχνά δυο ερωτήσεις.

  • Η μια προέρχεται από τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων και συνοψίζεται σε δύο λέξεις:

Γιατί δωρεάν;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά ο καλύτερος κι απλούστερος είναι ο εξής: είναι το καλύτερο μάρκετιν για μας. Αντί να ξοδεύουμε λεφτά σε διαφημίσεις αμφίβολης πειστικότητας, δίνουμε από πρώτο χέρι στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να γευτούν χωρίς καμιά επιβάρυνση το τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτούς.

 

  • Η δεύτερη ερώτηση προέρχεται απ’ όλο το λοιπό κόσμο:

Δεν θα βγάλετε κάτι και γι αυτούς που θέλουν να ψάξουν και να κλείσουν δωμάτια;

Προφανώς και ναι! Αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος μας. Αλλά αντί ν’ ακολουθήσουμε την πεπατημένη που ακολουθεί η πλειάδα των συναφών υπηρεσιών, εμείς ξεκινάμε από την πηγή: τα ίδια τα καταλύματα. Με τη χρήση των εφαρμογών μας θα γίνει δυνατόν και εύκολο να συγκεντρώσουμε την πληροφορία που ζητάει ο πολύς κόσμος. Ο στόχος είναι να έχουμε την υπηρεσία για το ευρύ κοινό μέχρι το καλοκαίρι που μας έρχεται.

be the first to comment

Comments are closed