Οι προσφορές διαμονής που προτιμάτε

Χτες ρωτήσαμε όσους μας ακολουθούν στα social media να μας απαντήσουν σε τρεις  απλές ερωτήσεις. Θα τις δούμε αναλυτικά σε τρία άρθρα ξεκινώντας σήμερα από την πρώτη που ήταν η εξής:

Τι είδους προσφορές για διαμονή θεωρείτε ότι σας αφορούν (είτε θερινές, είτε χειμερινές);

Σε 24 ώρες λάβαμε 61 απαντήσεις (μέχρι τη στιγμή που γράφεται το άρθρο) που νομίζουμε ότι  ήδη δίνουν ένα στίγμα για τις προτιμήσεις σας. Παρότι δημοσιεύσαμε τη δημοσκόπηση σε δύο γλώσσες, είναι προφανές ότι η πλειονότητα των απαντήσεων αφορά την Ελλάδα και γι αυτό η συζήτηση αυτή γίνεται στο ελληνικό μας blog.

Τι προσφορές προτιμάτε;

Τι προσφορές προτιμάτε;

Τα παραπάνω αποτελέσματα δεν προκύπτουν  βέβαια από δημοσκόπηση που έχει διεξαχθεί με επιστημονικό τρόπο, αλλά για μας είναι μια πρώτη ένδειξη του τι πρέπει να ψάξουμε να βρούμε να σας προσφέρουμε.

Και για να μην υπάρχει παρερμηνεία, αυτό το “τι” είναι δύο πράγματα:

  • Προσφορές που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένους προορισμούς
  • Προσφορές τελευταίας στιγμής.

Αυτό το για τους μεν προορισμούς το καταλαβαίνουμε και το ερμηνεύουμε ως εξής: να ενσωματώσουμε στη λειτουργία της υπηρεσίας μας μηχανισμούς τέτοιους που να μας επιτρέπουν να ομαδοποιούμε και να σας παρουσιάζουμε τις προσφορές που κάνουν τα διάφορα καταλύματα ανά περιοχή. Π.χ. να μπορεί να δει ο χρήστης στην περιοχή “Τρίκαλα Κορινθίας” ποιά καταλύματα έχουν κάποια προσφορά και τι είδους.

Αντίστοιχα, για τις προσφορές τελευταίας στιγμής, καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να μπορείτε να ψάχνετε και ανά τόπο (προφανώς) αλλά και γενικά, αν υπάρχουν καλές ευκαιρίες για να τις εκμεταλλευτείτε παίρνοντας αποφασίζοντας μια γρήγορη απόδραση ή κάτι παρόμοιο.

be the first to comment

Comments are closed