Νέα υπηρεσία: δημιουργός ιστοσελίδων – Website Builder

Με χαρά  ανακοινώνουμε μια καινούργια υπηρεσία  που έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες: το Website Builder!

Την θέσαμε σιωπηλά σε λειτουργία ήδη τα μέσα Αυγούστου, τώρα όμως κάνουμε την επίσημη του ανακοίνωση.

 

Με τον δημιουργό ιστοσελίδων και τις πληροφορίες που υπάρχουν ήδη στην εφαρμογή μας, μπορείτε να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα που να έχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες:

  • μια γενική περιγραφή του καταλύματος και των εγκαταστάσεων του,
  • σελίδες με τα δωμάτια και τις παροχές,
  • φόρμα επικοινωνίας και χάρτη για τον εντοπισμό της θέσης του καταλύματος
  • και τρεις επιπλέον σελίδες που μπορείτε να δημιουργήσετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

 

Για παράδειγμα, στις προσαρμοσμένες σελίδες μπορείτε να συμπεριλάβετε

  • πληροφορίες για την περιοχή,
  • για συγκεκριμένες δραστηριοτήτες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους επισκέπτες,
  • για νυχτερινή ζωή κλπ.

 

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό φωτογραφιών που μπορείτε να ανεβάσετε και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις διαστάσεις τους, καθώς το σύστημα τις προσαρμόζει αυτόματα.

Τόσο οι γενικές σελίδες όσο και οι προσαρμοσμένες, σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε γκαλερί εικόνων.

Οι ιστοσελίδες που παράγει ο δημιουργός ιστοσελίδων είναι συνδεδεμένες με τη μηχανή κρατήσεων μας (Web Bookings), οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε να λαμβάνετε online κρατήσεις άμεσα.

Οι ιστοσελίδες είναι πολυγλωσσικές (προς το παρόν υποστηρίζουμε τέσσερις γλώσσες) και μπορούν να έχουν διάφορα θέματα.  Ξεκινάμε με ένα βασικό θέμα αλλά σύντομα θα προσθέσουμε περισσότερα για να εξυπηρετήσουμε όλα τα γούστα. Μπορείτε να εναλλάσετε θέματα με ένα απλό κλικ και, χωρίς περαιτέρω κόπο, οι σελίδες σας θα έχουν νέα όψη.

 

Οι ιστοσελίδες που παράγονται από τον δημιουργό ιστοσελίδας φιλοξενούνται από εμάς, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε που θα τις φιλοξενήσετε και πως θα τις  διαχειρίζεστε λειτουργίες όπως ενημερώσεις, αντίγραφα ασφαλείας κλπ. Κάθε νέο χαρακτηριστικό που προσθέτουμε στις ιστοσελίδες θα εμφανίζεται στη διαχειριστική εφαρμογή μας αλλά δεν θα επηρεάζει την έως τότε εμφάνιση και χρήση της σελίδας σας.

 

Μπορείτε να αντιστοιχίσετε το δικό σας domain στην ιστοσελίδα σας, καθώς και το αναγνωριστικό παρακολούθησης google analytics, ώστε να βλέπετε τα στατιστικά των επισκεπτών και των ενεργειών τους.

 

Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε τους λογαριασμούς σας στα social media και banners, δηλαδή εικόνες που  δείχνουν το status σας ή τις διακρίσεις σας, όπως είναι το σήμα του Tripadvisor, της Booking.com κλπ.

 

Ο δημιουργός ιστοσελίδων  περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα χρήσης Pro ,μαζί με τη μηχανή κρατήσεων Web Bookings, τις Αναφορές κρατήσεων, τις Λίστες πελατών κρατήσεων και τα Προηγμένα Τιμολογιακά Πλάνα.

Και κοστίζει μόνο  20 Ευρώ το μήνα!

Αν αγοράσετε ετήσιο πλάνο, παίρνετε τρεις από τους δώδεκα μήνες δωρεάν! Με την βασική εφαρμογή μας, τη μηχανή κρατήσεων και την ιστοσελίδα, παρέχουμε στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων μια πλήρη σουίτα εφαρμογών για να διαχειρίζονται τις ιδιοκτησίες τους απλά και αποτελεσματικά. Και με τα εργαλεία συγχρονισμού καναλιών που έρχονται σύντομα, θα συμπληρώσουμε τη σουίτα μας στο έπακρο.

be the first to comment

Comments are closed