Νέα λειτουργία: αποστολή email σε πελάτες

Η πρώτη νέα λειτουργία που ανακοινώνουμε για το 2019!

Έχουμε βελτιώσει την αποστολή email προς τους πελάτες σας με μια λύση που επιτρέπει προσαργογές κι εξατομίκευση στις ανάγκες του κάθε καταλύματος.

Μπορείτε πλέον να ορίζετε πρότυπα μηνυμάτων ηλ. ταχυδρομείου που ενσωματώνουν της πληροφορίες  μιας κράτησης με χρήση ειδικών ετικετών. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά πρότυπα ανά γλώσσα ή να συνδιάσετε πολλές γλώσσες σε ένα. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορείτε να ορίσετε πρότυπα για προσφορές, voucher,  email καλωσορίσματος με πληροφορίες προς τους επισκέπτες σας κτλ

 

Λίστα προτύπων ηλ. ταχυδρομείου

 

Δημιουργία προτύπου μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου

 

Τα ανωτέρω πρότυπα γίνονται διαθέσιμα προς χρήση όταν επιθυμείτε να στείλετε ένα μήνυμα προς κάποιο πελάτη.  Στο μενού της κράτησης έχει προστεθεί μια νέα επιλογή που σας επιτρέπει να στείλετε κάποιο μήνυμα σχετικό με την εν λόγω κράτηση.

Αποστολή Email

 

 

Επιλογή προτύπου 

 

Κατά  την αποστολή μπορείτε να επεξεργαστείτε περαιτέρω το μήνυμα, αν το επιθυμείτε, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κείμενο που δημιουργείτε αυτόματα από το πρότυπο.

 

Δημιουργία  email

 

Το μήνυμα μπορείτε να το στείλετε άμεσα ή να το αποθηκεύσετε για να το στείλετε αργότερα.

Όλα τα μηνύματα αρχειοθετούνται για να  μπορείτε να τα αναζητήσετε αργότερα ή να τα διαγράψετε.

 

Email list

 

Τα μηνύματα στέλνονται από τους διακομιστές και τη διεύθυνση του Discoveroom. Σε εύθετο χρόνο θα επιτρέψουμε την αποστολή από τους δικούς σας διακομιστές. Ο λόγος που δεν το κάνουμε εξ αρχής είναι γιατί απαιτεί μια αρκετά τεχνική αλλαγή στη ρύθμιση του ονόματος τομέα του ιστοτόπου σας που, βάσει της εμπειρίας μας, είναι απαγορευτική για τους απλούς χρήστες.

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μέσω της web εφαρμογής και σε όλα τα συνδρομητικά πλάνα.  

 

be the first to comment

Comments are closed