Αλλαγές στη λειτουργία των καναλιών

Για να βελτιώσουμε και να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση των λειτουργιών των καναλιών, έχουμε κάνει τις ακόλουθες αλλαγές:

 

Ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Σε περιπτώσεις όπου η κράτηση καναλιού δεν μπορεί να εισαχθεί στο Discoveroom (για λόγους που εξηγούνται σε αυτήν την ανάρτηση), αποστέλλεται μια ειδοποίηση στους διαχειριστές των καταλυμάτων. Από τώρα και στο εξής, αυτή η ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο(url) ο οποίος, όταν κάνετε κλικ, θα σας επιτρέπει να ζητήσετε ξανά την αποστολή της κράτησης από το κανάλι στο Discoveroom. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο μόλις καθορίσετε ποιο ήταν το αίτιο της αποτυχίας και έχετε προβεί σε ενέργειες για να το διορθώσετε. Αν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τον λόγο αποτυχίας, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Σύνδεση Octorate:

Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμασταν μέχρι τώρα με την Octorate ήταν να εισάγουμε στο Discoveroom  τους όλες τις κρατήσεις από τα κανάλια και να στέλνουμε πίσω στην Octorate όλες τις κρατήσεις που καταχωρήθηκαν στο Discoveroom. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας επαφιόταν στην Octorate για τον υπολογισμό της σωστής διαθεσιμότητας. Από δω και μπρος, αλλάζουμε τον τρόπο λειτουργίας και θα στέλνουμε στην Octorate τη διαθεσιμότητα όπως υπολογίζεται στο Discoveroom. Δεν θα αποστέλλουμε κρατήσεις πια, μόνο τη διαθεσιμότητα. Αυτό το κάνουμε για να αποφύγουμε διαφορές στους υπολογισμούς διαθεσιμότητας που μπορεί να προκύψουν από αλλαγές δωματίου ή άλλα είδη ενημερώσεων.

be the first to comment

Comments are closed